Følg med på Facebook

Personkarrusel

En effektiv løsning

Personkarruseller er en effektiv løsning, når det handler om at regulere, begrænse og kontrollere tilstrømningen af mennesker til og fra bygninger eller afgrænsede, geografiske områder.

Kontakt os

Specialudviklede personkarruseller

Vi er leveringsdygtige i specialudviklede personkarruseller til både indendørs og udendørs brug, og vores sortiment omfatter både enkelte og dobbelte modeller såvel som både manuelle, halvautomatiske og fuldautomatiske løsninger. For øget sikkerhed og kontrol kan personkarrusellerne kombineres med diverse former for adgangskontrol og betalingssystemer.

Høj kvalitet

Vores personkarruseller lever op til de højeste standarder, når det gælder brugernes sikkerhed, og vi tilbyder løsninger, der trygt kan håndtere – og skabe effektivt flow i – både mindre og store menneskestrømme.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS