Følg med på Facebook

Pullerter til trafikregulering og adgangskontrol

Overvejer du at anvende pullerter som adgangskontrol? Så kan vi hjælpe dig med levering og montering. Hos Scan Agentur er vi eksperter i områdebeskyttelse og anden sikring i forbindelse med ejendomme, industri og vejanlæg. Vi har mere end 20 års erfaring i branchen, og vi servicerer forskellige former for erhverv i hele Danmark.

Kontakt os

Afspærringen kan være permanent eller sænkes efter behov

Pullerter er en effektiv løsning, når det handler om at begrænse uvedkommende trafik ved erhvervsejendomme og industrianlæg, at adskille forskellige typer trafikanter og at regulere trafikbelastningen i byer. Desuden er de en effektiv sikkerhedsforanstaltning mod kriminalitet.

Denne form for afspærring kan gøres permanent, eller den kan være midlertidig i en periode eller på bestemte tidspunkter af døgnet. En stationær løsning afspærrer permanent for kørende trafik, mens en automatisk løsning kan nedsænkes i perioder, hvor der skal være fri passage for trafik.

En pullertløsning kan med andre ord erstatte et fastmonteret bomanlæg, uanset om du ønsker en form for trafikregulering, en sikkerhedsbarriere eller et sikringsanlæg. Pullerterne kan leveres med eller uden belysning.

​​Vi har et stort udvalg af både stationære, halvautomatiske eller fuldautomatiske pullertløsninger, og vi yder professionel rådgivning om, hvilken løsning der passer bedst til dit formål.​

Kontakt os for at få mere information om pullerter

Du er velkommen til at få flere oplysninger om de forskellige pullertløsninger og om, hvordan vi kan levere en kundetilpasset sikringsløsning. Vi tager også gerne en snak om alt fra priser til jeres budget. Herefter kan vi udarbejde et uforpligtende tilbud på levering og installation af pullerter.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS