Følg med på Facebook

Adgangskontrol som områdebeskyttelse

Har du brug for adgangskontrol af en ejendom eller et område? Så har du fundet frem til det rette sikkerhedsfirma. Hos Scan Agentur har vi specialiseret os i sikringsløsninger lige fra bomanlæg til skydeporte. Vi har mere end 20 års erfaring inden for faget, og vi servicerer kunder i hele Danmark.

​​

Kontakt os

Kundetilpassede sikringsløsninger i høj kvalitet

Vi tilbyder en bred vifte af sikrings- og sikkerhedsprodukter, som vi leverer, installerer og servicerer hos det offentlige, i havne og på campingpladser samt hos mange andre erhverv. Der er altid tale om professionelle og kundetilpassede løsninger, som matcher kundernes ønsker og krav.

Vi kan blandt andet tilbyde:​

​Vi lægger vægt på kvalitet, og derfor samarbejder vi udelukkende med velansete leverandører, som er nøje udvalgt, og som lever op til vores kvalitetskrav i forhold til sikkerhed, design, funktion og teknik. Samtidig lægger vi vægt på, at vores faste samarbejdspartnere løbende deltager i efteruddannelse og kurser.

Vi benytter den tyske producent Elka som leverandør af vores bomanlæg, men vi fremstiller selv vores skydeporte. Dog er automatikken fra Elka. Vores portene bliver fremstillet i stål og aluminium efter kundens ønsker. Udover levering og montering tilbyder vi service og sikkerhedstjek af vores sikringsanlæg.

Kontakt os for at høre om vores adgangskontrol

Vi tager gerne en snak om, hvad vi tilbyder inden for områdebeskyttelse, og vi kommer gerne ud for at kigge nærmere på opgaven. Her kan vi give råd og vejledning, hvorpå vi kan lave et uforpligtende tilbud for at levere og installere den ønskede adgangskontrol.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS