Følg med på Facebook

Service og aftaler

Fordelagtige kundetilpassede serviceaftaler

Med en serviceaftale er du sikret regelmæssig og forebyggende vedligehold, så dine installationer altid fungerer optimalt. Du forlænger levetiden på dine installationer, begrænser udgifterne til uforudsete reparationer og nedsætter risikoen for driftsproblemer.

Kontakt os

Serviceeftersyn

Ved hvert serviceeftersyn udarbejder vi en udførlig servicerapport, der fungerer som din garanti for kvalitet og professionelt udført arbejde. Alle lovpligtige sikkerhedseftersyn på automatiske porte gennemføres naturligvis i overensstemmelse med lovgivningen på området.

Serviceaftaler

Vi tilbyder vores serviceaftaler til kunder over hele landet til faste fordelagtige priser og står naturligvis til rådighed 24 timer i døgnet. Vi servicerer både egne og fremmede fabrikater og garanterer en effektiv og professionel håndtering af enhver opgave.

Kontakt

Hvis du vil vide mere om Scan Agenturs serviceaftaler, er du velkommen til at kontakte os på tlf. 74 67 00 50. Vi står klar til at rådgive dig om hvilken serviceaftale, der matcher dit behov.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS