Følg med på Facebook

Om Scan Agentur

Førende indenfor sikringsløsninger

Scan Agentur er førende indenfor sikringsløsninger og tilbyder blandt andet et bredt sortiment af porte, pullerter, hegn og personkarruseller. Vi leverer til en varieret skare af kunder indenfor både det private og offentlige, erhverv og industri. Vores løsninger tilbydes og benyttes af kunder i både Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Spanien, Grønland samt på Færøerne og Island.

Kontakt os

Historie

Scan Agentur blev grundlagt i 1991 af indehaver Henning Kudsk med et agentur på Elka for hele Danmark. Med mere end to årtiers erfaring har virksomheden opbygget et indgående kendskab til branchen og besidder værdifuld viden og ekspertise, som sikrer kunderne funktionelle løsninger tilpasset netop deres behov.


Tilbage i 1991 var forretningsideen, at campingpladser måtte have et uopfyldt sikringsbehov, og det viste sig at Henning Kudsk havde ret. Gennem årene har han og Scan Agentur leveret sikringsløsninger til mere end 300 campingpladser, og netop denne kundegruppe er stadig et vigtigt segment for virksomheden i dag.


Scan Agentur er en virksomhed der opnår langvarige og personlige kunderelationer gennem omhyggelig kundepleje, høj service og kvalitet. Der er ingen tvivl om, at netop disse værdier gør Scan Agentur til en stærk og solid virksomhed. 80 procent af virksomhedens omsætning stammer således fra tilfredse kunder, der kommer igen, når behovet for nye sikringsløsninger opstår. De resterende 20 procent af virksomhedens omsætning kommer fra nye kunder.

Serviceaftaler

Kvalitet er et nøgleord hos Scan Agentur, og derfor samarbejder vi udelukkende med velansete leverandører, der kan leve op til de høje kvalitetskrav, vi stiller til både sikkerhed, design, funktion og teknik. Scan Agentur har agenturet på Elka Torantriebe og Norport i Danmark, og begge leverandører tilbyder et bredt sortiment af funktionelle og professionelle kvalitetsløsninger, som vi er stolte af at kunne præsentere for vores kunder. Kvaliteten går igen hos de firmaer der sørger for professionel montage hos vores kunder både nationalt og i Europa.


Scan Agentur sørger for løbende uddannelse og kursusforløb for vores faste samarbejdspartnere, og vi står inde for at firmaerne er højt kvalificerede og har mange års erfaring med vores produkter. 

Ved at løse opgaver i samarbejde med montagefirmaer sikrer Scan Agentur en stor fleksibilitet i opgaveløsningen, uanset hvor kunden befinder sig.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS