Følg med på Facebook

Vi tilbyder​

Erhverv

Hos Scan Agentur har vi mere end to årtiers erfaring, viden og ekspertise i at levere porte, bomanlæg, pullerter og en bred vifte af andre løsninger til afspærring og sikring af blandt andet erhvervsejendomme, industrianlæg, campingpladser, parkeringsfaciliteter og havneområder. Vi har et indgående kendskab til og erfaring med en lang række erhverv og brancher og sætter en ære i at kende og forstå vores kunders behov og udfordringer.

Vores produktsortiment favner bredt og er kendetegnet ved høj kvalitet, både når det gælder funktion, design, holdbarhed og brugervenlighed. I tæt dialog med vores kunder skaber vi gennemtænkte og funktionelle løsninger, der til fulde lever op til deres forventninger og skaber tryghed i hverdagen – både nu og i fremtiden.

Privat

Scan Agentur tilbyder en bred vifte af gitterporte, garageporte og pullerter, der sikrer din bolig mod ubudne gæster og skaber tryghed i hverdagen - for dig og din familie.

Vi tilbyder et inspirerende sortiment af løsninger og modeller, der alle er kendetegnet ved kompromisløs kvalitet, gennemtænkt funktionalitet og ikke mindst design med sans for detaljen.

Vi har porte, der matcher ethvert behov og enhver bolig, og tilbyder dig kompetent rådgivning, så du får netop den løsning, der lever op til dine forventninger

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS