Følg med på Facebook

Foldeporte monteres af specialister med over 20 års erfaring

Salg og montering af foldeporte

Hos Scan Agentur har vi mere end 20 års erfaring inden for blandt andet foldeporte. Vores virksomhed har eksisteret siden år 2000, og vi er i dag specialister inden for afspærring og sikring af både erhvervsejendomme, industrianlæg og vejanlæg samt private boliger. Vi henvender os især til erhvervslivet, men tilbyder som nævnt også foldeporte og andre løsninger til privatpersoner.

Bredt sortiment af sikrings- og sikkerhedsprodukter

Vi tilbyder forskellige former for sikrings- og sikkerhedsprodukter til større virksomheder, havne, campingpladser og lignende. Vi både sælger og monterer:

  • Foldeporte
  • Skydeporte
  • Bomanlæg
  • Pullerter
  • Mange andre sikringsløsninger.​

Kontakt os

​Kontakt os for en skræddersyet løsning

Vi tilbyder skræddersyede løsninger, der matcher hver enkelt kundes individuelle ønsker og behov, og vi gør det til rimelige priser. Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på den rette løsning for lige netop dig, er du velkommen til at kontakte os.

Vi skaber tryghed i Danmark. 

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS