Følg med på Facebook

Skydeporte til industri, havne og andre virksomheder

Har du brug for nye skydeporte? Så lad os stå for levering og montering af dine nye porte. Hos Scan Agentur har vi specialiseret os i alle former for områdebeskyttelse, som vi leverer til virksomheder i hele Danmark. Det kan blandt andet være til industri, havne, campingpladser og det offentlige. Vi har over 20 års erfaring som leverandør, og du kan altid forvente solide løsninger i høj kvalitet.​

Kontakt os

Vi lægger vægt på kvalitet i vores sikkerhedsprodukter

Vi tilbyder en bred vifte af sikringsanlæg som for eksempel skydeporte, som vi fremstiller i stål og aluminium. Automatikken bliver derimod fremstillet af Elka, der er en nøje udvalgt tysk producent. Portene leveres helt efter dine ønsker og behov, og vi tilbyder efterfølgende service, sikkerhedstjek og eventuel reparation.

Vi kan også levere bomanlæg og hegn, og der er altid tale om professionelle og kundetilpassede løsninger. Vi lægger stor vægt på kvalitet i vores arbejde og i vores produkter. Derfor samarbejder vi udelukkende med velansete leverandører, der skal leve op til vores høje kvalitetskrav i forhold til sikkerhed, design, funktion og teknik.

Kontakt os i dag for at få et tilbud på nye skydeporte

Du er velkommen til at indhente mere information om vores produkter, og vi tager gerne en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og krav. Vi kommer også gerne ud for at se nærmere på virksomheden, hvorpå vi kan sende et uforpligtende tilbud med en god pris for levering og montering af skydeporte.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS