Følg med på Facebook

Portstyring der matcher dine behov

Vi er specialister inden for områdesikring

​Hos Scan Agentur har vi blandt andet specialiseret os inden for portstyring, som er en service, vi tilbyder vores kunder i hele Danmark. Vores virksomhed er et områdesikringsfirma, der tilbyder en række forskellige sikrings- og sikkerhedsprodukter – primært til større virksomheder, campingpladser, havne og andre lignende erhvervskunder.

Vi har eksisteret siden år 2000, og vi har dermed mere end 22 års erfaring inden for vores fag.

Vi tilbyder Elka portstyring

Vi er en virksomhed, der går højt op i kvalitet. Derfor benytter vi os udelukkende af velansete leverandører og samarbejdspartnere, der lever op til de høje kvalitetskrav, som vi har. Derfor tilbyder vi Elka portstyring. Elka er en tysk producent af både bomanlæg, skydeporte, pullerter og meget mere, som er produkter, vi både sælger og monterer for vores kunder. Det er en leverandør, som er nøje udvalgt for at sikre vores kunder den bedst mulige løsning. Vi fremstiller selv vores skydeporte, men al automatik heri er fra Elka.​

Vi kan tilbyde en skræddersyet løsning

Vi kan også tilbyde en skræddersyet løsning i forbindelse med portstyring, der matcher lige netop dine individuelle ønsker og behov. Vi lever af at skabe tryghed, og derfor er det selvfølgelig vigtigt for os, at vores kunder får en løsning, der matcher hver enkelt kundes individuelle ønsker og behov.

Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud på den rette løsning

Du er altid mere end velkommen til at tage kontakt til os, hvis du har nogle spørgsmål angående Elka portstyring, vores services, eller hvis du kunne tænke dig at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe lige netop dig og din virksomhed. Kunne du tænke dig at indhente et uforpligtende tilbud på den rette løsning, der lever op til dine individuelle ønsker og behov, så hører vi også gerne fra dig.

Med mere end 22 års erfaring er vi blandt andet specialister inden for Elka portstyring og andre former for områdesikring. Vi både sælger og monterer produkter af høj kvalitet, der skaber den rette tryghed for vores kunder.​

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS