Følg med på Facebook

Industrihegn

Bredt sortiment af hegnstyper

Vi tilbyder et bredt sortiment af hegnstyper blandt andet hegn og rækværk i hærdet glas, gittermåttehegn (panelhegn) samt en bred vifte af industrihegn.

Kontakt os

Gitterhegn

Med gittermåttehegn (panelhegn) og industrihegn opnår du en høj grad af sikkerhed. Der er tale om stærke konstruktioner med stor stabilitet og slidstyrke, der er svære at forcere. Gittermåttehegn og industrihegn er derfor velegnede til indhegning og sikring af for eksempel virksomheder, industrianlæg, byggepladser og institutioner.

Rækværk i hærdet glas

Hegn og rækværk udført i hærdet glas er det optimale valg til afgrænsning og indhegning af områder, hvor æstetik, design og arkitektur er i fokus. Med glashegn får du en elegant, let og luftig løsning, der skærmer effektivt for vinden, samtidig med at udsigten og det ugenerte udsyn bevares.


Denne type hegn er derfor det oplagte valg til indhegning og afgrænsning af for eksempel terrasseområder ved erhvervs- og domicilejendomme, lejlighedskomplekser samt hoteller og restauranter, hvor man ønsker et moderne og eksklusivt udtryk.

Professionel rådgivning

Hos Scan Agentur tilbyder vi professionel rådgivning om hvilken type hegn, der egner sig bedst til dit formål og matcher dine krav til både sikkerhed og æstetik.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS