Følg med på Facebook

Bomanlæg til p-pladser og indkørsler

En effektiv løsning

Skal du have etableret bomanlæg i din virksomhed eller på for eksempel en p-plads? Så lad os levere en professionel løsning. Hos Scan Agentur er vi leverandør i alle former for områdebeskyttelse og trafikreguleringsanlæg. Vi har mere end 20 års erfaring med sikringsanlæg, og vi servicerer kunder i hele Danmark.

Kontakt os

Elka bomme - designet til at modstå det danske vej

Et bomanlæg er en effektiv løsning, når det handler om adgangskontrol, sikre en optimal trafikregulering og om at begrænse adgangen til områder, hvor der ikke ønskes uvedkommende trafik.

Vi har et bredt sortiment af anlæg i alle størrelsesordner – lige fra den lille, enkelte bomme til store, dobbelte anlæg. Det kan være automatiske bomme, men vi leverer også skydeporte og industrihegn. Vi kan også levere en industriport.

Vores produktsortiment er kendetegnet ved høj kvalitet og er designet til kontinuerlig brug samt til at kunne modstå det danske vejrlig. Vores bomme bliver fremstillet af den tyske producent Elka, som er nøje udvalgt af os. Elka bomme er i den højeste kvalitet, og vi samarbejder kun med velansete producenter.

Uanset om det gælder adgangskontrol ved for eksempel campingpladser, industrianlæg, parkeringshuse eller trælasthandler kan vi tilbyde en driftssikker, robust og støjsvag løsning, der matcher dine behov.

Få mere information om priser på vores automatiske bomanlæg

Kontakt os gerne for at få professionel rådgivning og vejledning – så kan vi komme ud til en snak om dine ønsker. Herefter kan vi tilbyde en løsning, der er tilpasset dine behov. Vi giver gerne en uforpligtende pris på levering og installation af bomanlæg.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS