Følg med på Facebook

Se vores samarbejdspartnere her

ELKA​

Scan Agentur har gennem mere end 22 år haft generalagenturet på Elka Torantriebe i Danmark – og det er ikke uden grund. Elka Torantriebe er en af de absolut førende producenter på markedet, der leverer langtidsholdbare løsninger af højeste kvalitet, som vi hos Scan Agentur til enhver tid kan stå inde for.

Besøg Elka Torantriebes egen hjemmeside, hvis du vil vide mere om, hvilke løsninger og muligheder de tilbyder.​

23_logo

Kallehave Stål & Montage ApS​

Hos Kallehave Stål & Montage ApS har de mere end 15 års erfaring inden for smede- og certifikat svejseopgaver. De er underleverandører til mange danske entreprenører i byggeindustrien og udføre stål opgaver i klasse EXC 1, EXC2 og EXC3. Kallehave Stål & Montage er de særligt dygtige til specialopgaver i stål, aluminium og rustfri stål.

BEAS Payment Solutions

BEAS er en af nordens førende leverandører af bl.a. forsyningsstandere, billetautomater og systemer til adgangskontrol til marinaer, lystbådehavne, campingpladser og turistattraktioner.


Giv jeres gæster en god og professionel oplevelse med enkle selvbetjeningsløsninger, der optimerer drift og administration.

BEAS følger med udviklingen og præsenterer løbende software-opdateringer, så jeres løsning rækker ind i fremtiden. Professionelle industrielle designere sikrer kvalitet i materialevalg og design. Med en BEAS-løsning får I således et danskproduceret kvalitetsprodukt, der betaler sig.

Scan Agentur

Mere end 20 års brancheerfaring

Scan Agentur er din specialist, når det gælder afspærring og sikring af blandt andet din bolig, ejendom, industri- eller vejanlæg.

Vores produktsortimentet omfatter en bred vifte af sikringsmuligheder fx porte, bomanlæg, pullerter, hegn og personkarruseller.

Scan Agentur leverer professionelle og kundetilpassede løsninger til både private og erhvervskunder.

​© 2021 Kallehavn Stål & Montage ApS